Menu Sluiten

Verkoelen Zonder Airco

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn…

Koeltechniek met energie efficiënte klimaatsystemen

Air Systems Koeltechniek specialiseert in energie efficënte klimaatsystemen en koelinstallaties voor particulier en industrie (ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepompen) en hernieuwbare energie. Deze onderneming heeft zich sinds 2002 ontwikkeld tot een prominent installatiebedrijf van moeilijke klimaatprojecten met hoge risicofactoren.

Wenst u meer info over de verschillende mogelijkheden en implementaties van klimaatsystemen voor uw onderneming? Heeft u behoefte aan een correcte service en opvolging van uw klimaatprobleem? Reken dan op de gedreven medewerkers van Air Systems Koeltechniek! Bij ons vindt u gegarandeerd een gepast antwoord op ieder klimaatproject.

Onze dienstverlening voorziet 100% tevredenheid

03711110371111

Met onderstaande tips kan je verkoelen zonder airo.

Ramen open en dicht.

Begin bij de basics. Als het buiten nog koel is, ‘s ochtends en ‘s nachts, zet je je ramen best open. Let er natuurlijk op dat dit veilig kan gebeuren en vergeet ook niet aan het ongedierte dat graag naar binnen vliegt. Als je ramen tegenover elkaar open zet ontstaat er een luchtstroom die je huis kan afkoelen.

Omgekeerd is het belangrijk om ramen te sluiten wanneer het buiten opwarmt. Zorg ook voor bescherming tegen de zon en sluit gordijnen of rolluiken wanneer de zon hier recht op staat.

Gebruik geen warmte-opwekkers.
Niets vergeten? Vergeet je toestellen die warmte opwekken niet: lampen, stofzuigers, computers, fornuis, oven. Hoe meer van deze toestellen je gebruikt, hoe .

Meer info

tags: Klimaatkasten – Industriele Ventilatie – Klimaatbeheersing – Industriele Koeling – Energie Efficiente Klimaatsystemen – 

Wenst u meer info over verkoelen zonder airco kijk dan vlug op https://airsystems.be/ | Verkoelen Zonder Airco

Klimaatkasten | Vacatures | Airconditioning | Ventilatie | Hvac | 

installaties, technologische airconditioning en ingenieursdiensten).

)THE SUPPLY LINE (2002) LIMITED (Externe dienstverlener voor terminaloperators)29/03/18Productgroep: Brandstof, Olie

, warmteterugwinning, airconditioning, verwarmingsinstallatie en koeling). Klimaatinstallaties, bestaande uit koel- en warmteproductiesystemen, zijn bestemd voor kantoorruimten met een groot aantal gebruikers, met geconsolideerde koelopslag en ter plaatse… Read More265 – 266 van 266 Comments:Raymond Bourdony rated: rated: 3/7/2016 Ik zou mijn organisatie willen laten uitrusten voor koeling, ik was bereid om een installatie individu in het centrum te zijn en ook het hebben van een parttime inkomen. Neem contact met mij op (412) 731-6621 of e-mail op: Dit e-mail adres is niet geldig, moet een controle uitvoeren.Raymond Bourdony. Willard Shmidt rated: rated: 2/10/2014 wilde je alleen maar laten weten dat ik zoiets als dit zou kunnen waarderen. Ik heb ook ontdekt uw show. Blij dat ik dat deed.Will Chandler Wendy rated: rated: 6/19/2013 Blij om te zien dat u uw nieuwe look gepubliceerd.Dwayne Carlyle Gould rated: rated: 6/8/2013 Ik heb iets nieuws opgepikt van je blog. Inderdaad, bedankt voor de informatie. Er zijn zo veel systemen; het kan moeilijk zijn om te beslissen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Verkoelen zonder airco

!–StopPubText–>.